Ocenjivanje zadataka drugih učesnika

Zbog olakšavanja ocenjivanja zadatak učasnika se deli na nekoliko "elemenata" procene. Svaki element pokriva određeni aspekt zadatka. U zavisnosti od tipa procene, za svaki element treba

  1. Uneti ocenu klikom na odgovarajuće dugme ili odabirom odgovarajućeg broja iz padajućeg menija.
  2. Uneti objašnjenje zašto ste dali tu ocenu u kućicu za Povratne informacije. Ako smatrate da je razlog očigledan ostavite kućicu praznu. Međutim, zapamtite da predavač može pogledati vašu procenu i može posumnjati u ocenu ako nema obrazloženja.

U drugom tipu procena, od Vas se traži da odredite da li su različiti elementi prisutni ili odsutni, u nekim drugim se od Vas traži da izaberete koja izjava najviše odgovara radu koji ocenjujete. U oba ova zadatka možete prilagoditi ocenu onome što Vi smatrate da je odgovarajuće.

Poslednja kućica u ovoj formi daje Vam mogućnost da date opšti komentar za rad. To bi trebalo da opravda Vašu procenu. Komentar bi trebao biti učtiv i što je više moguće konstruktivan. Vaša procena će biti prikazana studentu koji je uradio taj rad.

Imate ograničen vremenski period, uglavnom pola sata, u toku kojeg možete promeniti svoje mišljenje i izmeniti svoje ocene ili komentare. Nakon isteka tog perioda osoba čiji rad ste procenjivali biće obaveštena o proceni. U toj stadijumu možete videti svoju procenu, ali je ne možete menjati.

Indeks svih datoteka pomoći
Prikaži ovu pomoć na jeziku: English