Ocenjivanja sa i bez ocene

Uopšteno, ocenjivanjima od strane studenata je dat srazmerno mali procenat ocena koje utiču na njihovu finalnu ocenu. Rad sa ocenama datim od strane studenata (a i onim od strane nastavnika) se vrši u pozadini, u workshop modulu. Ukoliko je podnesak ocenjen tri ili više puta, modul može doneti razumnu procenu "vrednosti" svakog ocenjivanja. (Za podneske koji su ocenjeni samo jednom ili dva puta, tim ocenjivanjima je pridružena maksimalna "vrednost". Kako se proces rangiranja odvija u redovnim intervalima, broj nerangiranih ocenjivanja će normalno biti nula. (Primetimo da u Workshops gde mora postojati konsenzus za ocenjivanje, ocenjivanja koja nemaju konsenzus će vrlo verovatno biti nerangirana. Stoga će broj nerangiranih ocenjivanja u ovom tipu Workshops verovatno biti veći od nule ali taj broj bi trebao da se smanjuje tokom dobijanja konsenzusa za ocenjivanja.)

Funkcija ovog linka je da izdejstvuje ponovno izračunavanje ranga ocenjivanja. Nastavnik će poželeti da uradi ovo kada se bilo koja od sledeće dve opcije promeni:

  1. Opcija "Poređenje ocenjivanja";
  2. Rangiranje pridruženo nastavnikovom ocenjivanju.
Klik na ovaj link će smesta prikazati najsvežija rangiranja, koja oslikavaju trenutne vrednosti date ovim parametrima. Izmene drugih podešavanja workshop, kao što je vrednost ranga samog po sebi, neće zahtevati ponovo izračunavanje.

Indeks svih datoteka pomoći
Prikaži ovu pomoć na jeziku: English